Opskriften er til 12 personer.
Sundhedscentrets grønne Hulk-deller er lækre og “stærke” på smag og fylde samt bidrager til en sund og alsidig hverdagskost.
Denne opskrift er udviklet af køkkenet på Sundhedscenter Kolding, som er en af de køkkener/kantiner, der er med i FOOD2030 projektet. Opskriften er deres bud på en klimavenlig livret. Velbekomme!
(12 personer)
Du skal bruge
- 600 g Edamamebønner (frosne)
- 4 æg
- 2 løg
- 8 fed hvidløg
- 12 spsk. hvedemel
- 50 g. feta
- 120 g sød kartofler
- 1-2 spsk. spidskommen
- 2 spsk. persille
- 1 spsk. Husk
- Smag til med salt, peber, citronskal
- olie
Sådan gør du
- De frosne Edamamebønner optøs i lidt kogende vand.
- Det hele blendes godt, til massen er ensartet.
- Steges på panden i olie, til dellerne får en fin skorpe.