Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Generalforsamling – Kolding Green Streets

January 15 @ 3:00 pm - 8:00 pm

Free

Kom med til generalforsamling i Kolding Green Streets Torvelørdag foreningen, og vær med til at fremme og inspirere til lokalt og bæredygtigt forbrug. Eftermiddagen og aftenen byder også på inspirationsoplæg fra Hanegal, Kolding Food2030 workshop og middag baseret på lokale råvarer. Alle er velkomne! På generalforsamlingen kan du få indsigt i vores ugentlige lørdagsmarked, Torvelørdag og hvis du har lyst, melde dig under fanerne – og så giver vi status på årets store grønne dag “Kolding Verdensmålsdag”, hvor vi den sidste lørdag i juni samler alle grønne initiativer og tiltag i og omkring Kolding.

Som optakt til generalforsamlingen faciliterer Food2030 og Fussili en workshop med fokus på, hvordan vi kan skabe og løfte visionerne for lokal bæredygtig fødevareproduktion og forbrug i Kolding, bl.a. igennem Kolding Torvelørdag.
Og medejer/direktør Cees Kuypers fra Hanegal, der producerer økologiske og plantebaserede madprodukter, giver et inspirationsoplæg.

Bagefter spiser vi lidt god mad sammen og nyder en dejlig lørdag aften. Her er det også Food2030 der varmer op under gryderne i Foodlab køkkenet, og laver lækker bæredygtig mad produceret på sæsonens lokale råvarer, bl.a. indkøbt fra nogle af de du kan møde på Torvelørdage, såsom Solskin fra Taps.

Vi giver maden og vand fra hanen. Men der kan købes lokalt produceret vin fra Skærsøgaard Vin og mjød fra Danish Nature Brew, både til at nyde på aftenen eller til at tage med hjem.

Details

Date:
January 15
Time:
3:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/326477915683801/

Organizer

Green Streets Market
View Organizer Website

Venue

Riberdyb 10
Riberdyb 10
Kolding, South Denmark 6000 Denmark
+ Google Map
View Venue Website